Minden, ami engem megérintett...

Na, mondom neked!

Na, mondom neked!

Nem azonos nemű pár, mégis együtt osztoznak a szülői szeretetben

Szívmelengető megismerni igazi felnőtt embereket

2019. január 23. - Gini99

A 27 éves Dylan Lenox (balról) megosztott minap egy fotót Facebook oldalán, ami aztán vírusszerűen kezdett terjedni. Ahogy az már lenni szokott, ha valami szívmelengetőt olvas az ember, azt szívesen osztja meg. Az ő történetük is ilyen.

apuk.jpg

„Nem vagyunk azonos nemű pár, de megosztozunk egy kislány felnevelésén” - írta Lenox a Facebook-posztban, magát  bónusz-apa” -nak nevezve.

„Dávid, Sarah volt férje és én a vőlegénye vagyok. Olyan családdá fogunk olvadni, akik gyermekeik kedvéért a szeretet erejét használják életük mozgatórugójaként. Ráadásul nem csak egy remek kislányt kaptam közelgő esküvőm okán, de egy legjobb barátot is, aki szinte olyan, mintha a bátyám lenne."  

apuk_1.jpg

Balról: Dylan Lenox, Willow Mengon és David Mengon

A kislány biológiai szülei a válás után döntötték el, hogy a gyerekük boldogsága a legfontosabb, ezért bárhogyan is alakul az életük, ezt tartják szem előtt. Közben az anya megismerkedett Dylannel, aki egyből megszerette az akkor 18 hónapos kislányt.

apuk_3.jpg

"Köszönöm Sarah" - írja Dylan bejegyzésében -, "hogy mindez így történhetett meg! Amikor jobban érdekel bennünket a házasság-szülőség fogalma, mint amire a társadalom tanított... Akkor falak hullanak le, az élet gyűlölettől és lelkiismeret furdalástól mentes lesz. Gyermekeink nem lesznek kitéve ostoba civakodásnak. Attól, hogy Willow szülei elváltak, az apa fontos része marad a családnak, akit mindig szívesen látunk. Nem lesz kívülálló, hiszen ugyanazon a kislányon osztozunk most már. Természetesen ez sosem jöhetett volna létre Sarah (az anyuka) kedves és nagy szíve nélkül! Willow Grace szeretetben fog felnőni, két apa és egy nagyszerű anya szeretetében." 

Azóta ők egy család, két egyenrangú apával, mert így a legjobb a gyereknek. Ja, és hogy teljes legyen a kép: a fényképeket a kislány édesanyja, Sarah készítette, aki fotósként dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://namondomneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1814585034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása