Minden, ami engem megérintett...

Na, mondom neked!

Na, mondom neked!

Csoki kóstolókat keresnek magas fizetésért!

Nem, nem álmodsz! Olvasd a részleteket!

2019. február 28. - Gini99

Itt az álommeló barátom! Az egyik legismertebb csokoládé forgalmazó cég most kóstolókat keres! A Mondelez International  hirdette meg az állást, akinek nevéhez olyan édességek köthetőek, mint például  az Oreo, a Cadbury, vagy a Milka. A cég most négy csokoládétesztelőt keres az Egyesült Királyságban, részmunkaidőben. És tudod mi a durva? Ha nem lenne elég, hogy a világ legjobb édességein nyamnyoghatsz naphosszat, a Mondelez ilyen fizetést ígér be jelöltjeinek: 10,75 font (kb. 3400 Ft) óránként(!). Elképesztő, nem igaz?

csoki.jpg

(foto: pixabay.com)

Tapasztalat az állás betöltéséhez nem szükséges, mivel az alkalmas jelöltek egy képzésen vesznek majd részt, ahol megtanulják a csokikóstolás csínyját-bínyját. Ugyanakkor elvárják a határozott angol nyelvtudást, a határozott kommunikációs készséget, és azt is, hogy a leendő munkatársnak ne legyen semmilyen ételérzékenysége, allergiája. A csokikóstolók váltott műszakban dolgoznak majd, és ha elég ügyesek, akkor plusz juttatásokra is számíthatnak az ingyen csokoládé, és fizetés mellett.

Angliában dolgozol? Mivel rengeteg jelentkezőre számítanak, azt ajánlom, akit elkapott a harcikedv, gyorsan jelentkezzen!

A bejegyzés trackback címe:

https://namondomneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4514660587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása