Minden, ami engem megérintett...

Na, mondom neked!

Na, mondom neked!

Ingyen adja gyermekmenüjét egy magyar étterem, ha lerakják a mobilt

Szívmelengető kezdeményezés, amiről érdemes tudni!

2019. február 09. - Gini99

Ma étteremben voltunk a lányunkkal. Míg várakoztunk az innivalóra, a szomszéd asztalra tévedt a tekintetem. Négyen ültek körülötte, egy kismama a párjával, egyikük édesanyja és egy 40 körüli nő, vélhetőleg ő is rokon. Nagyon megrázó kép volt, ugyanis mindannyian a mobiljuk képernyőjét görgették. Muterka szemüvegben, majdnem az orrához emelve bújta a képernyőt, a többiek pedig lazán, vagy kissé feszültebben csekkolták mi történt az elmúlt két percben nélkülük a szociális hálón.

fam.jpg

(fotó: pinterest.com)

Ránéztem a lányomra, ő is ezt a jelenetet figyelte. Majd felém fordult hitetlenkedve, kicsit kérdő tekintettel. Megfogtam a kezét és biccentettem a fejemmel jelezvén, hogy ez történhet, ha nem tartjuk ellenőrzés alatt ezt a "játékszert". Tényleg megrázó volt a látvány. Ennek nem szabadna megtörténnie. És akkor eszembe jutott, hogy valahányszor Rómában vagyunk, ennek pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. A telefonok a táskában, lármás, nevető családoktól hangosak az éttermek. Itthon tudatosult bennem leginkább ez, hogy mennyire másképpen "vagyunk együtt". Ezért is mosolyodtam el elégedetten, amikor szembejött velem a VakVarjú étterem kezdeményezése.

kikapcs.png

Ha szeretnél csatlakozni, a következőket kell tudnod: 

"Játékszabályok
– a gyerekmenü 14 év alatti gyermekeknek való falat, így idősebbek nem rendelhetik
– ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, foglaláskor mondjátok a #kikapcs (ejtsd: hesteg kikapcs) jeligét a telefonba vagy online foglaláskor írjátok a megjegyzésbe
– mielőtt a dobozba teszitek a mobilokatkapcsoljátok ki, nehogy megzavarjanak evés közben
-ha rajtakapunk, hogy a kiveszitek a telefonokat a dobozból, kiestetek �

Hogyan vehettek részt a mozgalomban?
Nem kell mást tenni, mint február 4. és 17. között asztalt foglalni bármelyik fiókánkba és telefonon bemondani a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írni.
Ui.: Játékunkban csak gyermekkel érkező családok vehetnek részt.

Várunk benneteket nagy szeretettel!"

Erre is kattints át: Aranyköpések a vendéglátásból, hidd el, a nap fénypontja lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://namondomneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3014616174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása